Webdesing zevenaar, website laten maken zevenaar, logo laten maken zevenaar, website gelderland, website de liemrs, website zevenaar, website laten ontwerpen Zevenaar, betaalbaar webdesign, betaalbaar logo laten ontwerpen, webdesign voor iedereen, webdesign voor de kleine portomonnee, webdesign voor starters, webdesign voor de startende ondernemer in zevenaar. Webdesign in Duiven, webdesing Westervoort, webdesign in didam, webdesing in babberich, webdesing lobith, webdesign doesburg, websdesing Arnhem. proffessionele website. zakelijke website, mooie website. visitekaartejes ontwerpen, briefpapier ontwerpen, logo ontwerpen. php-programmeur, html5 html css php javascript websites betaalbaar design, zakelijk design, strakke website, strak design. Zevenaar, westervoort, didam, Arnhem, Duiven.

Optimalisatie

Analyse

Frizzl kan u van dienst zijn met het uitvoeren van allerlei analyses van uw bestaande website. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de programmatuur van Google (Google Analytics). Hierin zijn zeer uitgebreide en handige tools ter beschikking om tot goede analyses te komen. Hierbij moet u denken aan: op welke pagina's bezoekers surfen, hoelang zij op uw site aanwezig zijn en in welke volgorde ze door uw site navigeren. Ook informatie zoals welke browser of welk besturingssysteem ze gebruiken. Tevens zijn demografische gegevens beschikbaar. Desgewenst maken wij van deze analyses duidelijke en overzichtelijke rapportages.Op basis van al deze gegevens kan een optimalisatieplan worden opgesteld. Speciaal voor deze dienst heeft frizzl het website-analyse pakket.

Testen

Heeft u al een website maar deze werkt niet goed naar uw idee? Wij kunnen voor u testen uitvoeren, waarbij duidelijk naar voren komt hoe de site nu wordt gebuikt. Dat wordt vergeleken met uw eisen en wensen hoe de site gebruikt zou moeten worden. Er worden taakstellende eisen gesteld en vervolgens kan aan de hand daarvan de website worden geoptimaliseerd. Door een "slecht werkende" website te optimaliseren kan het aantal klanten aanzienlijk worden verhoogd. Afhankelijk van de aard van de producten zijn verhogingen van 10-20% vrij normaal. Indien het gaat om het bestellen of aanschaffen van producten en diensten spreken we van conversieoptimalisatie. Qua testen bestaan er een heleboel, maar wij gebruiken er in principe twee: A/B-testing en Usebility testing.

Conversieoptimalisatie

Er komen allerlei mensen op uw site die allemaal anders door uw site gaan. Meestal wilt u dat ze een bepaalde actie uitvoeren, zoals het aanvragen van informatie of contact opnemen. In het geval van een webwinkel, wilt u het liefst dat ze iets bestellen uit uw shop en daarbij geldt: hoe meer, hoe beter. De conversie is het percentage van de bezoekers die deze gewenste actie ook daadwerkelijk uitvoeren. Bij conversieoptimalisatie gaan wij met uw website aan de slag om ervoor te zorgen dat een hoger percentage van de bezoekers de gewenste actie uitvoert, zoals het bestellen van een artikel uit de shop. Om het verhaal concreet te maken leggen we hieronder aan de hand van een rekenvoorbeeld uit hoe het werkt en wat conversieoptimalisatie voor u kan doen: Stel u heeft een webshop met 1.000 bezoekers per maand en daarbij een conversie van 2%. De mensen die iets bestellen, besteden gemiddeld €50. De totale omzet bedraagt dan 1.000 x 2% x €50 = €1.000,- Door middel van conversieoptimalisatie kan de conversie worden verhoogd tot bijvoorbeeld 3% en de gemiddelde besteding naar €70. Na optimalisatie wordt de omzet per maand: 1.000 x 3% x 70 = €2.100,-. De optimalisatie levert een ruime verdubbeling op van de omzet per maand! De investering voor conversieoptimalisatie is maar een fractie van de opbrengsten en dus voor u zeer interessant! Laat geen omzet liggen en neem vandaag nog contact op met frizzl om de mogelijkheden te bespreken.

SEO (Search Engine Optimization)

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is een dienst die frizzl aanbied indien men conversieoptimalisatie laat uitvoeren of een maatwerk website door frizzl laat maken. Het belangrijkste voor u is dat u beter gevonden wordt in de diverse zoekmachines waardoor u direct meer verkeer (traffic) en meer relevante bezoekers genereert op uw site. Dit verhoogt weer (indirect) uw omzet. Hoewel vele anders beweren kan zoekmachine optimalisatie pas worden uitgevoerd nadat google uw site voor het eerst heeft geïndexeerd. Vervolgens is ook duidelijk welke sites uw concurrenten zijn en (nog) hoger scoren. Door vervolgens de site dusdanig te fine-tunen, kan ervoor worden gezorgd dat u deze concurrenten achter u laat en daardoor hoger in de zoekresultaten eindigt.

Concurrentieanalyse

Tevens kan frizzl concurrentie analyses uitvoeren. Hierbij worden van de belangrijkste concurrenten hun websites en overige online activiteiten geanalyseerd en op basis hiervan een vergelijking gemaakt met uw site. Vervolgens kunnen desgewenst aanpassingen gedaan worden om uw concurrentie voor te komen en vooral te blijven.

<< terug naar oplossingen terug naar boven >>